Parkinson Zorgwijzer Vlaanderen

We streven naar een interdisciplinaire topzorg voor personen met de ziekte van Parkinson. We organiseren daarom jaarlijks een interdisciplinaire opleiding parkinsonzorg, tweejaarlijks een Nationaal Parkinsoncongres en tussenin overlegplatforms met als doel het zorgpad voor personen met een Parkinsonismesyndroom optimaal te ondersteunen.

Parkinson Zorgwijzer Vlaanderen streeft er naar om elke persoon met de ziekte van Parkinson of een Parkinsonismesyndroom de kans te bieden om de meest optimale zorg te krijgen. Daarom leidt het jaarlijks niet-medische hulpverleners op tot experten Parkinsonzorg. Via onze zorgzoeker kan u zien welke zorgverleners deze gespecialiseerde opleiding reeds gevolgd hebben. 

 

Ga naar de zorgzoeker

 

Onze opleidingen

Door het aanbieden van interdisciplinaire en beroepsspecifieke lessen, trachten we de kennis en vaardigheden omtrent de diagnostiek, behandeling en begeleiding van mensen met de ziekte van Parkinson of verwant parkinsonismesyndroom te vergroten. Aangezien het interdisciplinaire aspect in de parkinsonbehandeling centraal staat, is elke opleiding opgebouwd uit drie gemeenschappelijke en 1 of 2 beroepspecifieke dagen.

Ga naar de opleidingen

 

© 2015 alle rechten voorbehouden
Privacy & cookie disclaimer
Webdesign thinline.be