Parkinson Zorgwijzer Vlaanderen

We streven naar een interdisciplinaire paramedische topzorg voor ParkinsonpatiĆ«nten. Met permanente opleiding, theoretische updates en klinisch overleg willen we het mogelijk maken om een zorgpad voor personen met een Parkinsonisme te realiseren.

Onze zorgzoeker

Met Parkinson zorgwijzer streven we er naar dat elke persoon met de ziekte van Parkinson of Parkinsonisme de meest optimale zorg krijgt. Daarom worden er jaarlijks zorgverleners specifiek opgeleid in de behandeling van mensen met de ziekte van Parkinson of Parkinsonimse. Via onze zorgzoeker kan u zien welke zorgverleners deze gespecialiseerde opleiding hebben gevolgd. 

 

Ga naar de zorgzoeker

 

Onze opleidingen

Door het aanbieden van opleidingen voor verschillende zorgverleners, trachten we de kennis en vaardigheden omtrent de behandeling en begeleiding van mensen met de ziekte van Parkinson of Parkinsonisme te vergroten. Hierbij wordt er sterk de nadruk gelegd op de interdisciplinaire samenwerking die noodzakelijk is om de optimale zorg te bieden. Daarom bestaat elke opleiding uit een aantal gemeenschappelijke dagen, aangevuld met beroepspecifieke dagen.

Ga naar de opleidingen

 

© 2015 alle rechten voorbehouden
Privacy & cookie disclaimer
Webdesign thinline.be